vineri, 11 noiembrie 2011

Futsal Kolping Cup 2011

Sâmbătă 5 noiembrie în sala de sport ”Doina Melinte” din comuna Nicolae Bălcescu, Familia Kolping Valea Seacă a organizat prima ediţie Cupei Kolping la futsal(fotbal de sală).
Au participat 4 echipe: FK Ploscuţeni, FK Valea Seacă, FK Faraoani şi FK Oituz.
Această acţiune a fost posibilă cu ajutorul Primăriei din localitate şi în special domnului primar Şiler Anton un prieten al asociaţiei noastre, care ne-a pus la dispoziţie sala de sport.
A fost o competiţie corectă care a solicitat fizic foarte mult pe jucători, dar care a scos în evidenţă şi calităţi reale ale unor tineri fotbalişti cum ar fi Albert Ciceu din Faraoani, dar pe care echipa lui nu l-a ajutat suficient. Marii câştigători au fost echipa din Oituz care a realizat maximum de puncte, urmată de echipa din Ploscuţeni, la fel de bună dar care, cu mai multă atenţie, puteau realiza mai mult.
Surpriza plăcută a fost echipa din Valea Seacă. Au jucat frumos dar uneori parcă prea boem şi asta i-a costat clasificându-se pe locul 3.
O altă miză a acestei competiţii a fost selectarea primelor două echipe pentru a reprezenta Asociaţia Kolping Moldova la o competiţie similară ce se va desfăşura în decembrie la Sighişoara. Acolo se va vedea adevărata valoare a câştigătoarelor de astăzi.
Noi le urăm succes şi felicitări pentru rezultatele meritate şi muncite de astăzi.
Mulţumim în mod deosebit şi organizatorilor din Familia Kolping Valea Seacă pentru tot efortul depus.

Corneliu Bulai - preşedinte Asociaţia Kolping Moldova



Un comentariu:

Anonim spunea...

a fost super d tot; mai ales gogosile:-p

Trimiteți un comentariu