marți, 22 mai 2012

Kolping Oituz - Excursia famiilor


Sâmbătă 20 mai 2012, Familia Kolping din Oituz a organizat o excursie. Au participat familiile care au câștigat la tombola Balului familiilor din februarie anul acesta,  dar și familii care au ajutat la organizarea acestui bal. În total au participat 13 familii.   
Programul a fost unul complex, cuprinzând vizite la Castelul Peleș, la Mănăstirea Caraiman, vizite la obiective importante din orașul Brașov. Cazarea a fost la Casa Codreanu de lângă castelul Bran.
Seara de sâmbătă a cuprins rugăciunea familiilor desfășurată într-un mod mai deschis, interactiv și aplicat pe problemele familiilor zilelor noastre.
A urmat cina familiilor și vizitarea Castelului Bran în cadrul programului NOAPTEA MUZEELOR.
Duminică am vizitat câteva obiective turistice din Brașov și apoi ne-am grăbit acasă pentru că seara era întâlnirea cu Episcopul Petru Gherghel care ne-a onorat cu prezența Sa la sfânta liturghie de seară din Oituz.
A fost o experiență frumoasă care sperăm noi să continuie cu o implicare mai aplicată și încrezătoare a familiilor în acțiunile Kolping din comunitate. Grupul Kolping al familiilor din Oituz s-a mărit și asta ne dă speranțe și încredere pentru viitor. Chiar adulții au discutat la rugăciunea de seară că familiile trebuie să se implice mai mult în viața parohiei catolice și a comunității din Oituz. S-au născut deja câteva idei așa că avem perspective.

Monica Fichioș
Membru în Familia Kolping din Oituz












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu